A pályázat véget ért.
Legfrissebb
thumb
Címkék: film
thumb
Brumi (2:44)
Címkék: film
thumb
Egy fiatal srácról szól, aki beleálmodja magát a nagyapja képeibe, és megtapasztalja, hogy idős testben már sokkal nehezebben mennek azok a dolgok, mint ifjú korában.Készítette: Farkas Bertalan
thumb
Ophelia (3:55)
A rövidfilmet Shakespeare Hamlet, dán királyfi című tragédiájának szereplője, Ophelia ihlette meg. A magányos, zavarodott lány a patak partján virágokat gyűjt édesapja sírjára, de a halálhírt sosem lesz képes feldolgozni.
Címkék: Shakespeare
thumb
Animációs Brickfilm.Az animációnk bemutatja a hétköznapi élet egyik alapvető, sokak számára jelentéktelennek tartott problémáját, miszerint egyeseknek az anyagi tulajdon többet jelent, mint emocionális szükségleteik. Az animáció világában minden megtörténhet, bármi elképzelhető, mi ezt...
thumb
Ez egy rövid dokumentum film a Zentai (Szerbia, Vajdaság) gördeszkásokról. A filmben szóba jön az, hogy nincsen hely, ahol gördeszkázhatnának a "kisdeszkások", valamit több trükköt is megmutatnak a fiúk.
Címkék: 
thumb
A filmünk arról szól, hogy az ember nyitott szemmel éljen, mert bárhol és bármikor érhetik véletlenek, afféle kényszerképzetek és jelenések. Alkotásunk egy új fejezet kezdete a különleges meg nem közelíthető világban, melyben te magad is részt vehetsz és filmünknek köszönhetően átélheted!
Címkék: 
thumb
Insomnia (2:27)
Az Insomnia egy filmetűd, mely az álmatlanság folyamatát hivatott vizuálisan ábrázolni.
Címkék: álmatlanság
thumb
Egy lány gondolatait láthatjuk megelevenedni, aki a dolgozatára vár.
Címkék: asíeslavida
thumb
Újvidék (12:34)
Ez egy dokumentum film a mi szülővárosunkról,Újvidékről. E filmben megmutatjuk Újvidék néhany nevezetességét , és ezt modern zenevel, valamint érdekes bemutatással probáljuk elérni.
Címkék: 
thumb
BENT (4:44)
Jerome is a young man who pursuits happiness. As many people, he constantly makes the mistake of trying to find it in products, luxury, clothing, routines. The film portraits Jerome’s point of view, comparing himself to his neighbor, Julie. She seems so confident, so happy… And it doesn’t matter...
Címkék: filmszemle
thumb
2 osztálytársammal kitaláltuk "Mi lenne ha csinálnánk egy videót arról, hogy mit tudtok."Ez lett a végeredménye. Remélem elnyeri a nézők tetszését.Zene: 15grams feat Matthew Sartori- Dreaming
Címkék: 
thumb
Egy tehetséges gyerek a főhős, akinek megromlanak a családi körülményei, drogozik, bandázik, lop. De történik valami, ami megtöri őket.
Címkék: 
thumb
A film bemutat néhány kifogást, amiért legtöbbször nem akarunk mozogni. De ezek a kifogások nem csak a sportban fordulnak elő. Két szereplője van a filmnek, az egyik a tipikus otthon ülős, lusta, kockulós Tamás, a másik a vidám és szorgalmas Mátyás, aki még a rossz idő ellenére se mond nemet a...
Címkék: okfilmszemle
thumb
Esély (9:53)
Történet egy drogfogyasztóról, akinek az átlagos már nem volt elég jó. Még jobbra vágyott, de a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan eltervezte. Azonban kapott egy újabb esélyt az élettől.Készült a 10. O.K. filmszemlére.2014. Szent László Gimnázium
thumb
Padtárs (5:20)
Sokan nehezen dolgoznak meg azért, amit más természetesnek hisz. Mennyire ismerjük társaink múltját? Honnan és hogyan jutottak oda, ahol most te is vagy?Ha nem tudjuk a választ, a saját környezetünket nem ismerjük..- A film igaz történeten alapul!
Címkék: 
thumb
Tekergő (2:06)
Egy kalandvágyó wc papír története...Külön köszönet Farkas Annának, illetve a technikai feltételek biztosításáért a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégiumnak.
thumb
Egy rosszkedvű, búskomor, mások életét irigylő lányhoz a parkban tett látogatása során egy könyv kerül, benne egy 1962-ben íródott, sorsfordítónak bizonyuló levéllel...
Címkék: 
thumb
Iskolai feladatba kaptuk, hogy egy verset filmesítsünk meg. Tovább gondoltuk, értelmeztük és ebből született a rövidfilmünk.
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat eredménye
A pályázat leírása

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj az 10. O.K filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és lehet; játékfilm, animációs film, dokumentumfilm.

  • 1. helyezés: 100.000 Ft
  • 2. helyezés: 70.000 Ft
  • 3. helyezés: 30.000 Ft

Beküldési határidő: 2014. november 10.

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél filmrendező
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kende János operatőr, Sas István reklámfilmrendező

Szlogen: "A szomszéd fűje mindig zöldebb"

Feltöltöm a pályázati anyagom

A pályázati film csak a www.okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!

Tovább a részletes pályázati kiírásra.

A beérkezett filmeket részletesen elemezzük 2014. november 28-30. között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 10. O.K. Filmszemlén!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!