Bepattanók

Feliratkozom
davidadam
1 videó
336 Loop készítése
0
2011. ápr. 26.

Wilson, az amerikai kosárlabda, a kínai Ping Pong és a Münchenből érkezett Fifabio beszélnek Magyarországon szerzett középiskolai élményeikről, kamaszos álmaikról. Dokumentatív értékű, játékos animációs film a köztünk élő migráns fiatalokról.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
A pályázat leírása

Kínai bolt, thai masszázs, Afrika színpad? Azért ennél talán többről van szó, ha a bevándorlóinkról beszélünk. Ismersz akár egyet is? Ha igen, forgass videót arról, hogyan látod a migránsokat Magyarországon. Nyerhetsz vele akár 150.000 forintot! De ők vajon mit nyernek velünk?

Pályázz és mutasd meg, mi van a kebabon túl!

Tovább a részletes szabályzatra.

A pályázat leírása

I. helyezett: Tavaszi szél

A kultúra örök találkozópont, ezen belül az éneklés közös nyelv azok között is,akik nem beszélnek közös nyelvet.A kultúrák találkozását szépen szimbolizálja a szülőhazából hozott dal és aválasztott haza emblematikus dalának eléneklése.Jó az alapötlet, szerencsés a szereplőválasztás, szép a film képi világa éstökéletes a kidolgozás.

II. helyezett: KözHely

Ritmusos film, remek a vágása. Közösségi videóként tökéletesen megállja ahelyét.Korszerű a téma megközelítése, a zsűri értékelte a film humorát.A formai megvalósítás legyőzte a tartalmat.A film hitelesen veti fel az együttélésből és az előítéletekből adódó problémákat,és kézzelfoghatóvá teszi őket.

III. helyezett: Választott hazám, Magyarország

Kisrealista alkotás.A rövid, néhány perces filmben nem csak egy felszínes képet kapunk, hanem atéma és a főszereplő mélyebb megismerésére is lehetőség nyílik. A főszereplőmellett nagyon fontos mellékszereplőket mutat be az alkotó.Sok helyszínt látunk.Jó karaktert talált a film készítője.A film megmutatja, hogy hogyan feszül egymásnak az élet és a hivatal –fennakadhat a rostán az is, aki teljes életet él hosszú évek óta Magyarországon.


Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY