A pályázat véget ért. Az eredmények itt megtekinthetőek.
Legfrissebb
thumb
A BABA (5:26)
Kozma Eszter Filmje
thumb
Angyal (8:04)
Címkék: OK Filmszemle
thumb
Patyolat (13:24)
Címkék: filmszemle OK
thumb
RÓMA (2:55)
Olaszország fővárosának minden zöreje, minden csodája, minden pillanata. Felerősítve.
thumb
Álarc (6:23)
Ránk kényszerített szerepekből áll az élet. Talán észre sem vesszük, de a maszk mögül néha elő-előbukkan az, amit annyira próbálunk elrejteni mások elől.
thumb
Zaklatnak. Megaláznak. Gúnyolnak. Kinevetnek. Megvernek. Szólni kéne? Kinek? Mi lesz ha...? Mi lesz, ha nem? Hiányoznék? Valakinek? Egyedül vagy? Tudod milyen? Szloboda Szonja rövidfilmje
thumb
TOMPA (4:35)
Az életben vannak apró értékek, amiket csak akkor veszünk észre, ha nem az elégedetlenségünkkel vagyunk elfoglalva. Mégis van hogy csak életünk végén döbbenünk rá.
thumb
A Portré (15:01)
Henrik talál egy portrét, amely a nemrég elhunyt nagyapját ábrázolja fiatalon. Bianka egy feltörekvő művész, aki éppen alkotói válságban szenved. Míg Henrik a portré rejtélyes készítője után nyomoz, addig Bianka inspirációért kutat. A két idegen élete összefonódik, miközben a múltban megtalálják...
thumb
Kristóf 16 éves kora óta vak,éppen sétál a kutyájával,Brandonnal és egy barátjával,Marcival,amikor véletlenül találkoznak egy ismeretlen lánnyal.A lányt Fanninak hívják.Kristóffal hamar szóba elegyednek és a sors úgy hozza,hogy nem ez az utolsó találkozásuk.
thumb
hang-szer (9:41)
Egy utópisztikus világban járunk, ahol egy új találmány lehetővé teszi a zene egy még nem ismert létezését.
thumb
Egy 18 éves srác félelmei valósággá válnak, és megmagyarázhatatlanul átkerül egy másik világba. Saját démonjától még meg tud szabadulni, de van egy sokkal félelmetesebb erő a nyomában...
thumb
1948-ban egy újságírót, Fülöp Imrét az éjszaka közepén az ÁVH ügynökei elhurcolják, ugyanis mint kiderült korábban rendszerellenes cikekket jelentetett meg, amely szemet szúrt a kommunista vezetésnek. Keserves kínvallatását követően kényszermunkatáborba küldik a Szovjetunióba, ahonnan nincs sok...
thumb
gond adódott az angyalokkal!szereplők: Csige ArankaDomján Zuzsa Heves Nóra Sessler Anna Rendezte, vágta: Szilágyi Eszter Mandula Kamerázta: Gerendás Lili Zene: Flea-Helen Burns-Pedestal of infamy Jeles András Angyali üdvözlet című filmjéből használtam részleteket.
thumb
1 nap, 3 tinédzser, 3 nézőpont, 3 cselekmény.
Címkék: OK Filmszemle
thumb
Magánmunka: egy új börtön prototípusa, ahol a már szenvedő rabokat kötelező rabszolgamunkára fogják. ’Sok’ a hely, nagy a választék, de ezen túl mi van ott?
thumb
SOS SMS (10:37)
Mi történik, ha egy élete kezdete óta szüleit veszekedni látó 17 éves gyereknél betelik a pohár...
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat eredménye
A pályázat leírása
Országos Középiskolai Filmszemle

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj az 15. O.K filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és műfaja lehet;játékfilm, animációs film, dokumentumfilm. Témameghatározás nincs.Csak azokat a filmeket fogadjuk el, aminek stáblistáján (a film elején vagy végén) fel van tüntetve, hogy: “Készült a 15. O.K. Filmszemlére”

1. helyezés: 150.000 Ft
2. helyezés: 70.000 Ft
3. helyezés: 30.000 Ft

Különdíjak:
A zsűri adhat ki különdíjakat, pl. a legjobb animációs filmnek, a legjobb operatőrnek stb. A különdíj 50.000 Ft.

Beküldési határidő: 2020. január 15. 23:59

A pályázati film csak a okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél Balázs Béla-díjas filmrendező.
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kardos Sándor Kossuth-díjas operatőr,Kende János Kossuth-díjas operatőr.

Nevezési díj nincs.

A 2020. február 22-23 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 15. O.K. Filmszemlén résztvevő alkotók pályaművei részletes elemzésre kerülnek!

A Filmszemle minden programjára a belépés ingyenes.

Tovább a részletes pályázati kiírásra

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!