A pályázat véget ért.
Legfrissebb
thumb
1848. március 15-én Pesten forradalom tört ki. De mi történt volna, ha a jelenben él Petőfi? Mai fiatalok, mai szemmel, egy 2017-be átírt változattal.
thumb
Törés (15:00)
Egy fiatalokat érintő halálos közlekedési baleset miatt az életben maradt lány családja elköltözött egy másik városba, mely iskolaváltással is együtt járt. A lány magába zárkózott, nehezen fogadja be új társait. Később a barátok közeledése lassan feloldja gátjait. De aztán...
thumb
Álom (7:38)
Címkék: kisfilm
thumb
Abszurd (5:37)
Címkék: kisfilm
thumb
Rendezte és a filmet készítette: Kunu Krisztián
thumb
Két ember gyerekkorát mutatja be ez a rövid szerelmi történet. Dávid és Anna a megismerkedésüktől kezdve nagyon jóban vannak, mígnem idősebb korukra több is lesz közöttük mint szimpla barátság.
thumb
A film elején egy magányos kis jegesmedvét látunk egy jégtábla tetején, aki játszik a vízzel. Kiderül, hogy a türkizkék víz és a jégtáblák csupán fürdővíz és habkockák egy gondtalanul lubickoló nő kádjában.
Címkék: animáció
thumb
szürke. (3:32)
Egy középiskolás diák mindennapjait mutatja be a film, mellette a mentsvárakkal, melyek segítenek neki átvészelni a mindennapok szürkeségét.
thumb
Message (4:27)
A szociális média ma már nem a tervezett funkcióját látja el, azaz nem egy pozitív kommunikációs kapcsolatépítő weboldal barátok, családok és szakemberek között. Ez egy valóságos csatatér, ahol sokszor sértések repülnek emberekről más emberekre, károsítja azok életét, elpusztítja az...
Címkék: üzenet message
thumb
Interjú a farkassal aki állítólag megette Piroskát. Az Új bárány riportere felkereste ordast, kérdés hogy meddig lesz a juhhús is tiltva? Mese Geszti Péter hangjával. Írta: Romhányi József
thumb
Rassz (2:34)
Animációs minisorozat a ma aktuális társadalmi problémákkal kapcsolatos alapfogalmak definíciójáról. A tisztánlátás végett...
thumb
UNITED (2:37)
Harc a gonosz ellen!
Címkék: Fight
thumb
Egy papíranimációs kórházi rémtörténet.
thumb
Belga Megy a juhász című számára papírkivágásos animáció.
thumb
Olló (1:59)
A rövid animációm egy kapcsolat végét mutatja be.Azt,hogy hogyan vagyunk képesek a "szálat" elvágni amivel valaha is kötődtünk valakihez és továbblépni mintha mi sem történt volna.
Címkék: animáció
thumb
Vonzások 1. (10:35)
A film az embert mutatja be születésétől a haláláig, miközben a gonosz csábító hatásai érik, s ezeket a jó ellensúlyozni igyekszik. Azonban mindenkinek a saját, szabad döntése, melyiket választja.
thumb
Vajon a történések amik körbevesznek minket tényleg a valóság részei, vagy egy álomban élünk? Filmünk Max, a főszereplő fiú szemszögén keresztül meséli el, ahogyan elveszíti barátait, és ezután ahelyett, hogy megmentené a családját, elmenekül falujából. ezt követően olyan történések sora...
thumb
Luca (8:20)
Egy szerencsés fordulaton keresztül ismerjük meg a főszereplőnk, egy egyetemista srác érzéseit és vágyait, amik valószínüleg csak álmok maradnak a családi és társadalmi elvárások következtében.
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat eredménye
A pályázat leírása
Országos Középiskolai Filmszemle

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj az 13. O.K filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és lehet;játékfilm, animációs film, dokumentumfilm.Témameghatározás nincs.

1. helyezés: 150.000 Ft
2. helyezés: 70.000 Ft
3. helyezés: 30.000 Ft

Beküldési határidő: 2017. november 15.

Feltöltöm a pályázati anyagom

A pályázati film csak a www.okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!
Nevezési díj nincs.

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél filmrendező
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kende János operatőr, Sas István reklámfilmrendező

A 2017. december 8-10 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 13. O.K. Filmszemlén résztvevő alkotók pályaművei részletes elemzésre kerülnek!

A Filmszemle minden programjára a belépés ingyenes.

Tovább a részletes pályázati kiírásra

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!