A közönségszavazás 2017. szeptember 29. éjfélig tart. Segítség a szavazáshoz.
Legfrissebb
A Vodafone Főállású Angyala 2017-ben.
Kövesd a munkáját blogunkon!
thumb
Tóth Szabolcs
2:51
A digitális technika egyre nagyobb szerepet játszik az életünkben és már a legtöbb munkahelyen elvárás egyfajta digitális kompetencia ismerete. A legnagyobb eredmény számomra az lenne ha a gyerekeknek olyan alapokat tudnánk adni a program segítségével, amelyek pozitív hatással lennének rájuk nézve és a jövőben hasznosítani tudnának.

Tudj meg többet Szabolcs programjáról itt.
thumb
Soós Bori
3:05
Tudj meg többet Bori programjáról itt.
thumb
Karli Veronika
4:53
Célom az, hogy egy év alatt a Mozgásjavító Intézet minden pedagógusához eljusson a számukra legmegfelelőbb program, alkalmazás annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan tudják digitalizálni a tananyagot a mozgáskorlátozott gyermekek számára.

Tudj meg többet Veronika programjáról itt.
thumb
Kara Dávid
3:16
A versenyképes digitális tudás elsősorban gyakorlat és tapasztalat eredménye, fontos eleme, hogy otthonosan és kreatívan használjuk a rendelkezésre álló eszközöket. Ehhez szeretnénk izgalmas, motiváló alapot nyújtani kreatív médiaismereti foglalkozásainkkal.

Tudj meg többet Dávid programjáról itt.
thumb
Bombera Kriszta
3:41
A program, amelyet a gyerekeknek nyújtani szeretnénk, sokrétű. Szeretném, ha tisztában lennének a nagy nyilvánosság előtti megjelenés erejével és felelősségével.

Tudj meg többet Kriszta programjáról itt.
thumb
Ács Dániel
4:00
Az általam megvalósítani kívánt projekt tehetségkutatás és tehetséggondozás, ez nem feltétlen most, hanem a későbbiekben térülhet meg, de abban biztos vagyok, hogy komoly hatással lesz minden gyerek jövőjére.

Tudj meg többet Dániel programjáról itt.
A pályázat eredménye
A pályázat leírása

Döntsd el te,kiből legyen Főállású Angyal,aki egy éven keresztül versenyképes fizetésért mások életét teheti jobbá!


  • Nézd meg mind a 6 pályázó bemutatkozó videóját!
  • Nyomj egy tetsziket a videó alatt, ha szerinted ő sokat tehet a hátrányos helyzetű gyerekek versenyképes digitális tudásának megszerzésében!

Segítség a szavazáshoz

Tudj meg többet a Vodafone Főállású Angyal programról


Erről dönthetsz
A zsűri kiválasztotta a beérkező pályázatok közül, azokat, akiket javasol arra, hogy egy évenkeresztül megvalósíthassák a programjukat, miközben a Vodafone Alapítványtól bruttó 400.000 forintos fizetést kapnak.


Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!