A pályázat véget ért.
Legfrissebb
thumb
TORI#9 (11:50)
Ez a TORI című tíz részes sorozatnuk kilencedik epizódja, mely egy Vika nevű lányről szól, aki felvételizik egy pszichológiai egyetemre, ehhez szükség van egy gyakorlati munka elvégzéséhez is, ezért összeszed négy embert, akinek megállapítja a különféle valós illetve valótlan problémáit. Ezen...
Címkék: NDT filmek TORI
thumb
Egy fejetlen ember fejvesztve keresi elveszett testrészét. Végül nehézségek árán, kis barátjával megtalálják.
Címkék: fej
thumb
Tavasz (13:37)
Egy négy részes tanulmányfilm sorozat első epizódja, melynek témája a tavasz, műfaját tekintve pedig hangulati reprezentáció.
Címkék: 
thumb
GUGLI (1:41)
Nagymama és a mobilnet
Címkék: j
thumb
Bro fivérek!Volt két fivér Béla és Bence, akik nagyon jó barátok voltak, de egy nap összevesztek. Majd Bence a veszekedés után elment rögtön otthonról a közeli erdőbe, ahol meg támadta egy fenevad. Ez után elindult Béla meg keresni Bencét. Majd nagyon meg ijedt, mert megtalált a földön heverve ez...
Címkék: okfilmszemle
thumb
A filmem egy hangulatfilm, amely bemutatja a szerelem érzését és hangulatát.A film egy bibliai részt elevenít fel, a paradicsomból való kijutást.A két karakter az áhított almáért küzd, ezzel jelképezve a szerelemben való küzdelmet és harcokat. De végül mindig az erősebb nyer.
thumb
Érdekel Arad, de nem tudod mit is érdemes mindenképp megnézni? Nézd meg a videóm, ott a válasz.
thumb
Mások (3:58)
Londonban töltött nyaram alatt forgattam ezt a látvány filmet. A célom az volt, hogy szebbnél szebb helyeken forgassak és érdekes dolgokat mutassak a kamerámnak. A londoniak tényleg másak, tehát ezért is lett ez a kisfilm címe.
thumb
Memememe (2:43)
Ez a rövid film igazából egy videóklip, melyet órai munkára csináltam az iskolatársaimmal. Direkt hatásokkal és a fiatalos hangulattal próbáljuk szórakoztatni nézőket. A dal és a zene is saját szerzeményünk.
thumb
Érdekel hogyan vállhat érdekessé egy szobor?
thumb
Egy fiú elindul az emlékek útján. A több szálon futó történet lassan kezd kibontakozni, de a végén minden összeáll. Mennyiben befolyásolják az emlékeink a döntéseinket, tetteinket?
Címkék: élet sors
thumb
A kisfilm Kovács Balázs azonos című monológja alapján készült.Az emberi kapcsolatok hiánya, a köpönyegforgatás, az egymásra nem figyelés. Néhány az élet gondjai,bajai közül, pedig egy kis odafigyeléssel talán meg tudnánk oldani ezeket.Az egyedül a világ ellen mentalitás hibájára próbálták meg...
Címkék: okfilmszemle
thumb
Dokumentumfilm a bizonytalanságról, a kiszolgáltatottságról, az élet és a halál közti átmeneti állapotról, a hajléktalanságról és annak kérdéseiről, dilemmáiról.
thumb
A függőség sok ember életében jelen van. Mindegy, hogy gyógyszerről, alkoholról vagy drogról, legyen szó, a boldogságot e szerek által nem nyerhetjük el. A repülés érzése hamis képet adhat, az csak hallucináció.
Címkék: drog
thumb
Mosolyogj! (1:56)
Címkék: okfilmszemle
thumb
Tedium (1:36)
Van, hogy a legnagyobb bűnünk egy apró hazugság. Egy áprilisi tréfa, mindössze annyi, hogy szembekacagunk önmagunkkal. Néha pedig nem marad más csak az üresség, ilyenkor vár téged a Tedium.
Címkék: 
thumb
Egy fiatal, rendező első lépései a filmkészítés világába a maga sajátos módján.
Címkék: Film
thumb
Címkék: 
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat eredménye
A pályázat leírása

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj a 11. O.K. filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és lehet: játékfilm, animációs film, dokumentumfilm.

  • 1. helyezés: 100.000 Ft
  • 2. helyezés: 70.000 Ft
  • 3. helyezés: 30.000 Ft

Beküldési határidő: 2015. november 15.

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél filmrendező
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kende János operatőr, Sas István reklámfilmrendező

A pályázati film csak a www.okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!

Tovább a részletes pályázati kiírásra

A beérkezett filmeket részletesen elemezzük 2015. december 4-6 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 11. O.K. Filmszemlén!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!