A pályázat véget ért. Az eredmények itt megtekinthetőek.
Legfrissebb
thumb
Címkék: 
thumb
Nyerni nem fogunk ezzel a videóval de hátha pár ember jót szórakozik rajta,a Nap Süssön Mindenkire!:)
Címkék: álom
thumb
Ebben a videómban a 70 éve, a Duna egyik mellékágában lévő, vasbeton szállítóhajó történetét hallhatjátok.
thumb
Pécs legkülönlegesebb helyeit - a teljesség igénye nélkül - láthatjátok. A 10 helyszín miatt, egy kicsit hosszabb lett mint terveztem, de érdemes végig nézni, hiszen ezeket általában nem reklámozzák, kevés figyelmet kapnak, éppen ezért általában csak a helyiek mennek el megnézni.
thumb
Magyarország elfelejtett csücskében, Szatmár közepében Erdőháton folyik a Túr. Túristvándi partján áll Európa egyetlen még ma is működő 3 kerekű vízimalma. Jóféle szatmári szilvapálinkával kínálja a betévedt vándort a molnár, ki a malom történetét regélve szívesen beindítja a malmot a látogatóknak.
thumb
Sziasztok!Bársony Zsolt vagyok, és ezzel a rövid videóval szeretném bemutatni a gyöngyöshalászi futballpályát, és egyben elnyerni az év utazója címet! Szavazzatok rám, ha tetszett a videó!
thumb
Bemutatom a szülővárosomat- a napfény és a tudomány városát- Szegedet :)A videó folytatása a következő linken található:https://www.facebook.com/pages/On-my-way/221651321292402
thumb
Hát, a "wikipédia-idézet" elmaradt, egy kommunikációs tréning rám is ráférne, akárcsak Pinyő bácsira, de sajnos lemerült a kamera és nem volt alkalmunk újravenni a dolgokat. A lényeg, hogy nézzétek meg és szavazzatok rám, mert én akarok lenni az Év Utazója!
thumb
Ebben a videóban gondoltam inkább magamhoz csinálok kedvet, nem pedig bemutatok valami helyet. Vigyázat, nem normális az alany.
thumb
Két párhuzamos történet bontakozik ki a szemünk előtt a Párizsban készített sorozatképek összefűzéséből.
Címkék: 
thumb
Hát, a "wikipédia-idézet" elmaradt, egy kommunikációs tréning rám is ráférne, akárcsak Pinyő bácsira, de sajnos lemerült a kamera és nem volt alkalmunk újravenni a dolgokat. A lényeg, hogy nézzétek meg és szavazzatok rám, mert én akarok lenni az Év Utazója!
thumb
Rabócsiring, móka, kacagás.
Címkék: autóverseny
thumb
Szeretnétek egy nagyon bolond lány szemén keresztül látni a világot? Szavazzatok nekem bizalmat, és megmutatom, hogy az élet igenis napfény, móka és kacagás, bárhol is vagy! ;)
thumb
Aki járt már a Tisza tónál az tudja, hogy milyen szép, aki nem az most megláthatja ! :))
Címkék: 
thumb
Álommeló (3:45)
Urbino, egy hangulatos, reneszánsz stílusban felépített egyetemista olasz kisváros bemutatását teszem meg ebben a videóban, sajátos stílusban, remélhetőleg számotokra is humorosan! A videóban környéki városok is feltűnnek (San Marino, Fano, San Leon). Jó szórakozást hozzá! :)
Címkék: 
thumb
Az év utazója pályázatra készült videóm Bül Baba Türbéjéről.
Címkék: 
thumb
Egy izgalmas nyári kalandhoz nem kell több egy pohár fröccsnél és egy csipetnyi bátorságnál. Kalandra fel!
Címkék: 
thumb
KAISER-FRANZ-JOSEPH KLETTERSTEIGAusztria egyik közkedvelt lenyűgözően szép helyen fekvő fix köteles sziklamászó fala. A csapat ezt az utat teljesíti ragyogó időben és jó hangulatban.
Címkék: klettersteig
thumb
Sziszatok! Bemutatom nektek Közép-Európa legnagyobb kalandparkját! Igyekeztem a lehetőségekből a legtöbbet kihozni! Remélem mindenkinek átjött a feeling!
Címkék: 
thumb
Sziasztok! Bemutatom nektek Közép-Európa legnagyobb kalandparkját! Igyekeztem a lehetőségekből a legtöbbet kihozni! Sokféle képpen belehet mutatni egy nevezetességet én azt a módját választottam, hogy megpróbálok megmozdítani mindenkiben egy belső, hangot egy vágyat..húú ezt kipróbálnám.... Az...
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat eredménye
A pályázat leírása

Pályázat rövid leírása:
Szeretsz utazni? Szeretnél eljutni a legeredetibb és legmenőbb helyekre? Indulj az Év Utazója pályázaton és nyerj!

A nyeremény:

  • - bruttó 1.000.000 Ft*
  • - Bejárhatod az országot és eljuthatsz a legizgalmasabb programokra
  • - Saját websorozatban számolhatsz be az élményeidről

Fontos, hogy videón te is szerepelj, hiszen rád vagyunk kiváncsiak. Mondd el, hogy miért szeretnél te lenni az Év Utazója!

Feltöltöm a videómat!

Mit kell tenned érte, hogy Te legyél az Év utazója?
Mutass be minél érdekesebben bármilyen turisztikai látványosságot egy legalább egy perces videóban, és oszd meg barátaiddal.

Tovább a részletes pályázati kiírásra.

Beküldési határidő: 2014. június 17. 23:59
A legtöbb szavazatot kapott videók közül a zsűri választja ki a győztest.

Erdemények: Itt megtekinthetőek

*részletek a pályázati kiírásban

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!