Legfrissebb
thumb
1848. március 15-én Pesten forradalom tört ki. De mi történt volna, ha a jelenben él Petőfi? Mai fiatalok, mai szemmel, egy 2017-be átírt változattal.
thumb
Rendezte és a filmet készítette: Kunu Krisztián
thumb
Két ember gyerekkorát mutatja be ez a rövid szerelmi történet. Dávid és Anna a megismerkedésüktől kezdve nagyon jóban vannak, mígnem idősebb korukra több is lesz közöttük mint szimpla barátság.
thumb
Rövidfilm a kimondatlanról, az elfojtásról és a tudatalattiba letuszkolt indulatokról.
thumb
Vonzások 1. (10:35)
A film az embert mutatja be születésétől a haláláig, miközben a gonosz csábító hatásai érik, s ezeket a jó ellensúlyozni igyekszik. Azonban mindenkinek a saját, szabad döntése, melyiket választja.
thumb
Vajon a történések amik körbevesznek minket tényleg a valóság részei, vagy egy álomban élünk? Filmünk Max, a főszereplő fiú szemszögén keresztül meséli el, ahogyan elveszíti barátait, és ezután ahelyett, hogy megmentené a családját, elmenekül falujából. ezt követően olyan történések sora...
thumb
Hogyan tudom csökkenteni az ökológiai lábnyomomat?
thumb
Luca (8:20)
Egy szerencsés fordulaton keresztül ismerjük meg a főszereplőnk, egy egyetemista srác érzéseit és vágyait, amik valószínüleg csak álmok maradnak a családi és társadalmi elvárások következtében.
thumb
Ez a videó a 13. O.K. filmszemlére készült.Készítette: Flash Stúdió
Címkék: Filmszemle O.K.
thumb
Milán egy átlagos diák, aki nem él közösségi életet, nem jár bulizni. Ám egy napon megváltozik az élete, amikor egy ismeretlen alak bukkan fel az otthonában...
thumb
Egy lány egy internetes erőszakellenes fotókampány hatására ráébred, hogy újra kell gondolnia a kapcsolatához való hozzáállását, miután képzeletben "találkozik" a fényképeken szereplő nőkkel.
thumb
Artem (10:12)
A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium tizedikes zeneművészeti osztályának tanulói arra adnak válaszokat, hogy miért választották a zenei pályát, mi ad nekik örömöt, s mi az, ami intenzívvé és örömtelivé teszi hivatásukat.Zene:Farkas Bács Levente, Artem musicCamille Saint-Saëns, Romance in Db...
thumb
Egy átlagos, kissé esetlen fiatal fiú rátalál egy ajtóra a lakásában, ami ismeretlen folyosókra, és lépcsőházakra nyílik. Megszokott életét hátrahagyva, neki indul felfedezni az ajtó mögötti világot.
thumb
Vonzások 2. (11:04)
A film az embert mutatja be születésétől a haláláig, miközben a gonosz csábító hatásai érik, s ezeket a jó ellensúlyozni igyekszik. Azonban mindenkinek a saját, szabad döntése, melyiket választja.
thumb
A harcosnő a saját démonaival küzd. Az istenek szemlélik a küzdelmét.
thumb
A makett, amelyről a film készült, az álmainkban megjelenő különleges és változatos világot és annak sokszor szédítő hangulatát mutatja be.
thumb
Jól vagyunk (15:19)
Jól vagyunk (rövidfilm) 2017 Szereplők: Kocsis Krisztina Balatoni Szilárd Baranyai Kata Pomlényi Petra Ali Luca Hartyánszky Annamária Hartyánszky István Varga Bálint Operatőr: Varga Bence Segédoperatőr: Czibula Stella, Bazsó Richárd Kellékes: Kocsis Gabriella Hangtechnikus: Ali Luca Vágó -...
Címkék: film filmszemle
thumb
Tükör (2:09)
Nem beszélhet, mert belé tört a szó, tüdejét feltöltötte, testét magával ragadta a tompa valóság, hogy torz tükröt tartva örök rabja legyen. Levegőt!
thumb
Sodrásban (3:54)
Folyó. Folyik.Fojtón. Partra vet, partot mos. A mi döntésünk, hogy részesei leszünk-e a sodrásnak, vagy kilábalunk az önmagunk okozta rabságból...
thumb
EXIT (11:10)
A kiutat keressük, és racionális gondolkodásunkat elvesztve menekülünk.Menekülünk de nem tudjuk, hogy hova. Egy olyan helyre kerülünk, ahol még az idő megszokott ritmusa is eltorzul.Nem elég, hogy elveszünk de egy olyan világba csöppenünk bele, ahol még magunkat sem ismerjük.
Címkék: OKfilmszemle
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat leírása
Országos Középiskolai Filmszemle

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj az 13. O.K filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és lehet;játékfilm, animációs film, dokumentumfilm.Témameghatározás nincs.

1. helyezés: 150.000 Ft
2. helyezés: 70.000 Ft
3. helyezés: 30.000 Ft

Beküldési határidő: 2017. november 15.

Feltöltöm a pályázati anyagom

A pályázati film csak a www.okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!
Nevezési díj nincs.

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél filmrendező
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kende János operatőr, Sas István reklámfilmrendező

A 2017. december 8-10 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 13. O.K. Filmszemlén résztvevő alkotók pályaművei részletes elemzésre kerülnek!

A Filmszemle minden programjára a belépés ingyenes.

Tovább a részletes pályázati kiírásra

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Megerősítés!