A pályázat véget ért.
Legfrissebb
thumb
7 fő bűn (15:02)
Az egész osztály körözés alatt. Mi történhetett? Az osztályfőnök utánajár.
Címkék: vicces kisfilm
thumb
Közeledik az érettségi. Egy váratlan esemény megváltoztatja a játékszabályokat.
Címkék: vicces kisfilm
thumb
Marionette (5:58)
Egy bábos előadássra készül az erdőben...
Címkék: film
thumb
Natura2000 (2:07)
Ma, számos veszély fenyegeti a környezetünkben élő állatokat. Animációs filmünkben, erre hívjuk fel a figyelmet. A film technikája kézzel rajzolt animáció, a két percnyi időtartamhoz közel 600 képkockára volt szükség.
thumb
Voyager 1 (6:48)
A kisfilm az 1977-ben elindított űtszonda alternatív útját hivatott elmesélni.A film elején és végén a konvertáló logóért elnézést csak így tudtam időben megoldani.
thumb
Vajon mennyire valóságosak gyerekkorunk álomképei?
Címkék: film
thumb
Egy urbex-fotós megkérd?jelezi az érettségit és beteljesíti a sors válaszát:vajon különbözik-e a rész az egészt?l?
thumb
A Kiskunmajsai menedékváros számtalan embernek nyújtott és nyújt folyamatosan segítséget. Filmünk egy kis betekintést enged az ottani életbe.
thumb
Tökmag (7:59)
Címkék: OK filmszemle
thumb
Címkék: Humor drama
thumb
Ez a film egy dokumentarista alapokon készült elrettentő propagandaalkotás. 1957-ben készült az 1956-os forradalomra való reakcióként. Eszközéül használtak egy Majakovszkij-verset, hogy a néppel tudassák: bármilyen lázadás eredménytelen. Mi ezt megtaláltuk, korrektúráztuk és a 60. évforduló...
thumb
Egy naiv kislányka, ha magányos mit csinál vajon? Kitálal magának játszótársakat. Hát persze.Kisházy Eszter filmje.What does a naive little girl do when she's lonely? Makes up pals to play with. Of course.Turn on the subtitles in case you don't understand this beautiful language that Hungarian...
thumb
Boldogság (11:26)
Egy rövid dokumentumfilm arról, hogy kinek mit jelent a boldogság. Az interjúkban 6 férfi és 6 n? (különböz? korosztályokból) fejti ki a véleményét!
thumb
Címkék: film
thumb
Az alap koncepció a három szereplőt időben vissza helyezni a debreceni 56-os események helyszínére és idejére. Szereplőink ezeket a helyszíneket járva élik át az 56-os debreceni eseményeket.
thumb
Fragmentum (2:44)
Filmemet az 1956-os forradalom 60. évfordulójára készítettem. Ez a film is az 56-os visszaemlékezés része. Nem a hősiességet ünnepli, hanem egy idős ember emlékfoszlányai. Nyoma van az emlékek között a több évtizedes elhallgatásnak, a régmúlt szándékos politikai félremagyarázásának. Animációs...
thumb
Álomtalan (12:18)
Julio Cortazár A rejtett ajtó című novellája alapján készült rövidfilm. Ha idegen helyen töltjük az éjszakát a szokatlan zörejek, zajok is idegenül hathatnak ránk.
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó
A pályázat leírása
Országos Középiskolai Filmszemle

Középiskolás vagy? Szeretsz filmeket csinálni?

Indulj az 12. O.K filmszemlén rövidfilmeddel, mely max. 15 perc hosszú és lehet;játékfilm, animációs film, dokumentumfilm.Témameghatározás nincs.

1. helyezés: 100.000 Ft
2. helyezés: 70.000 Ft
3. helyezés: 30.000 Ft

Beküldési határidő: 2016. november 15.

A zsűri elnöke: Mundruczó Kornél filmrendező
Zsűri: Balog Judit színművésznő, Kende János operatőr, Sas István reklámfilmrendező

A pályázati film csak a www.okfilmszemle.hu oldalon kitöltött pályázati adatlappal együtt érvényes!
Nevezési díj nincs.

A 2016. december 2-4 között a Káldor Miklós Kollégiumban megrendezésre kerülő 12. O.K. Filmszemlén résztvevő alkotók pályaművei részletes elemzésre kerülnek!

Tovább a részletes pályázati kiírásra

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!