A pályázat véget ért. Eredmények a szervezők blogján.
Legfrissebb
thumb
www.dodgemegyuttes.huKeressetek bennünket a Facebook-on is! :)Szívesen fellépnénk egy kis műsorral a fesztiválon, és természetesen nagyon nagy megtiszteltetés lenne, ha a Roy és Ádám Trióval zenélhetnénk együtt... :)
thumb
Szentendre, Tintoretto
Címkék: 
thumb
A Pedal-Steel gitár önmagában kuriózum.Nagyon szeretném,ha felfedezné a Jazz,Blues,Pop és Rock zene is ezt a különleges hangszert.ÉN KÉSZEN ÁLLOK !
thumb
A Lap-Steel gitár önmagában kuriózum.Nagyon szeretném,ha felfedezné a Jazz,Blues,Pop és Rock zene is ezt a különleges hangszert.ÉN KÉSZEN ÁLLOK !
thumb
Sziasztok, Balassagyarmatról küldöm a videót. Baromi későn vettem észre a pályázatot, így csak 1-2 videót tudok hirtelen összedobni. Szeretek bluest gitározni, állandó blues zenekarom nincs - ezért is vállaltam most el muszájból az éneket. Gyakorlatilag bármelyik nap szívesen mennék jammelni...
Címkék: 
thumb
Magyarított Blues Brothers utánérzésekkel szeretnénk jelentkezni augusztus 5-ére a délutáni programra.
thumb
Sziasztok,Balassagyarmatról küldöm a videót.Baromi későn vettem észre a pályázatot, így csak 1-2 videót tudok hirtelen összedobni. Szeretek bluest gitározni, állandó blues zenekarom nincs - ezért is vállaltam most el az éneket.Gyakorlatilag bármelyik nap szívesen mennék jammelni veletek, bárkivel...
Címkék: 
thumb
3 különböző generáció tagjaiból állunk, egyenként több mint 310 évet töltöttünk már el az "élettel", ebből közel négyet együtt. Ha zenélünk, így nézünk ki!
thumb
A "Harmonika Jam Session Pribojszki Mátyással" kiírásra küldött dal.
thumb
Sziasztok!A Private Colt - power rock and roll band - 2010. novemberében alakult, célzottan az amerikai rock and roll gyökereiből épitkezve, de egy sajátos stílust kialakítva.Egy olyan zenei világot akarunk létrehozni, amely dallamos, mégis kifejezetten ütős riffekre alapul.A felvétel a banda...
Címkék: 
thumb
Korábbi jam session Pribojszki Mátyással, amit Kapolcson is meg tudnánk oldani.
thumb
A 15 éves BeatBand együttes a 60-as, 70-es évek zenéjéből idéz fel néhány slágert a csepeli Beatrandevú rendezvényen.
Címkék: 
thumb
Hátha megtetszik a programszervezőknek Jimi Hendrix aktualizált feldolgozása és kedvet kapnak a közös zenélésre.
thumb
Saját szerzemény kedvcsinálóként a Blue sPottól, a kapolcsi Blue sPot Café szervezőjétől. Mobiltelefonnal rögzített beltéri kép stúdióhanggal keverve.
A pályázat eredménye
A pályázat leírása

A kapolcsi Művészetek Völgye fesztiválon idén Blue sPot Café néven új koncerthelyszín indul azzal a céllal, hogy minél több feltörekvő zenész kapjon lehetőséget fellépni akár önállóan, akár a hazai blues-rock világ már ismert zenészeivel és bandáival együtt.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik 2012. július 27. és augusztus 5. között szívesen kipróbálnák előadói képességeiket a fesztiválozó közönség előtt, vagy lenne bátorságuk akár együtt is zenélni Roy és Ádámmal, Fekete Jenővel, Pribojszki Mátyással, az S-modellel, Benkő Zsolttal vagy a főszervező Blue sPot tagjaival.

Beküldési határidő: 2012. július 1.

Tovább a részletes szabályzatra

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Megerősítés!